Triton Restaurant

Triton Restaurant
  • Triton Restaurace Jedinečná krápníková jeskyně s původními secesními prvky z roku 1912

    Triton Restaurant
  • Šéfkuchař - Michal Novák Dobré jídlo dělá šťastný kuchař

    Master Chef - Michal Novák
  • Triton Restaurace Jedinečná krápníková jeskyně s původními secesními prvky z roku 1912

    Triton Restaurant
  • Domácí snídaně Chceme, aby se u nás naši hosté cítili jako doma a vychutnali si jídlo

    Home Breakfast
Rezervovat nyní

Garance nejlepší ceny

Sezónní menu

Triton Restaurant na Václavském náměstí nabízí svým hostům vedle klasického à la carte menu také speciální menu, která vyzdvihují sezónní suroviny. Hosté si tak mohou vychutnat předem sestavená a vyvážená menu za použití čerstvých, často místních surovin. Ke skvělému jídlu patří také to správné víno, které jídlo chuťově podtrhne. Sommeliéři restaurace Triton vždy ochotně doporučí to nejlepší ze široké nabídky zahraničních a domácích vín.

Menu sv. Valentýna (1 111 Kč / 40,50 € za osobu) 14.2.2014

Romantická atmosféra, květina pro dámu a ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných.

  • Celý večer živý klavírní doprovod!
  • Bohemia Prestige Rosé Brut
  • Avokádo, krevety a mango s dresinkem z růžového zázvoru
  • Bylinkový krém s pečenými cherry tomaty
  • Sorbet z růžového grepu a granátového jablka s kapkou sektu
  • Kuřecí prsa Supreme pečená se sušenými meruňkami, čokoládová omáčka a citrusové tagliatelle
  • Horké jablko s vanilkovou Charlottou a jahodovým želé
  • Káva nebo exklusive čaj

Velikonoční menu (840 Kč / 30,60 € za osobu) 17. - 21.4.2014

Mladé šťavnaté maso, jarní zelenina a bylinky a další jarní speciality v secesní krápníkové jeskyni v centru Prahy.

  • Sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champegnois traditionelle)
  • Zaječí terina se slivovicí a rozmarýnem na listovém salátku a klíčkách
  • Zeleninový vývar s drůbeží galantinou a kopřivovým svítkem
  • Jehněčí koleno pečené na česneku, podávané s listovým špenátem a mačkaným bramborem s pažitkou
  • Domácí vdolečky s tvarohem, šlehačkou a borůvkovou zavařeninou
  • Káva nebo výběr z exklusivních čajů

Jedinečná krápníková jeskyně z roku 1912 uprostřed Václavského náměstí nabízí svým hostům kulinářské speciality připravené s fantazií a bohatý výběr těch nejlepších domácích i zahraničních vín. Původní secesní interiér s antickým příběhem v sochách všude kolem vás a jídlo, které si vychutnáte všemi smysly, to je recept na nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Menu á la carte
Sezónní gastronomický kalendář

Triton Restaurant je otevřen denně 11.30 – 23.00.

www.tritonrestaurant.cz