Triton Restaurant

Triton Restaurant
  • Triton Restaurace Jedinečná krápníková jeskyně s původními secesními prvky z roku 1912

    Triton Restaurant
  • Šéfkuchař - Michal Novák Dobré jídlo dělá šťastný kuchař

    Master Chef - Michal Novák
  • Triton Restaurace Jedinečná krápníková jeskyně s původními secesními prvky z roku 1912

    Triton Restaurant
  • Domácí snídaně Chceme, aby se u nás naši hosté cítili jako doma a vychutnali si jídlo

    Home Breakfast
Rezervovat nyní

Garance nejlepší ceny

TRITON Restaurant

Skrytý unikát přímo na Václavském náměstí - krápníková jeskyně s původními secesními prvky z roku 1912. TRITON Restaurant má pro každého přichystaný nezapomenutelný zážitek - ojedinělý interiér, tradice špičkové gastronomie s nabídkou těch nejlepších vín z celého světa, antický příběh promlouvající ze soch všude kolem. To vše přímo v centru Prahy hned vedle Starého města.

Hosté se do TRITON Restaurantu rádi vracejí díky skvělé gastronomii kombinující poctivou kuchyni našich babiček s moderními postupy přípravy pokrmů. Vaříme pouze z kvalitních čerstvých surovin, jež často pochází od místních zemědělců dodávajících suroviny nejvyšší kvality s osvědčeným původem. Menu a la carte doplňujeme gurmánským gastrokalendářem - nabídkou sezónních menu spjatých s určitým ročním obdobím či specifickým svátkem, jež se stala v podobě Gourmet certifikátu oblíbeným dárkem k jakékoliv události.

Díky své jedinečnosti se v TRITON Restaurantu v minulosti setkávali významné osobnosti politického a kulturního života – Voskovec a Werich, Vlasta Burian, Emil Arthur Longen, Jaroslav Marvan, Jindřich Plachta, E. E. Kisch, Hugo Haas a mnoho dalších. I dnes se díky skvělému gastronomickému zážitku a osobnímu přátelskému přístupu obsluhy do restaurace vrací známé osobnosti.

Triton Restaurant je otevřen denně 11.30 – 23.00.

Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant

Atmosféra Triton restaurace

Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant Adria hotel Prague: Atmosphere of Triton restaurant

Dobré jídlo dělá šťastný kuchař Šéfkuchař - Michal Novák

Master Chef - Michal Novák

Dobré jídlo dělá šťastný kuchař Proč jen „dobré“ a ne skvělé nebo nejlepší? Když upadne malé dítě, taky mu pofoukáte rozbité kolínko a řeknete „už je to dobré“, a dítě si dál vesele hraje. Pokud jistím na skále spolulezce, taky nepotřebuje to nejlepší jištění ve střední Evropě. Pokyn „dobrý“ pro něj znamená „lez dál, jsem tady, věnuji se ti a jistím tě, užívej si cestu“. Stejně tak je to i s mým přístupem k vaření a k jídlu. Dobře se najez s důvěrou a vědomím, že jíš zdravě a chutně. A pak už si jen hraj a užívej si cestu, jistí tě šťastný kuchař.

Dobré jídlo se totiž dokáže projevit a udělat radost jak svému autoru, tak i strávníkovi, jak v luxusní restauraci před návštěvou divadla, tak i při nedělním obědu u babičky nebo při rychlém pracovním obědě v cizím městě. Vařit dobrá jídla jsem se začal učit, a stále se učím, od skvělých a - díky svému nadšení pro dobré jídlo - šťastných lidí v Berouně, na Klínovci, v Praze, ale i v Mexiku, Rusku, Dánsku, Norsku, Švýcarsku nebo Itálii.